Skip to main content

Luotettava kumppani maanrakentamisen pohjatöissä

Tarjoamme laadukasta ja ammattitaitoista maanrakentamisen pohjatöihin

Maanrakentamisen pohjatyöt

Olemme luotettava kumppanisi maarakentamisen pohjatöissä Itä-Suomen alueella. Tarjoamme laadukasta ja ammattitaitoista palvelua, kattaen erilaiset pohjarakentamisen tarpeet projektin alkuvaiheesta korjauksiin asti.

Palvelumme

Kiinteistön pohjatyöt

Kokenut tiimimme hoitaa kiinteistön pohjarakentamisen huolellisesti ja tehokkaasti, oli kyseessä sitten kerrostalo, liikerakennuksen laajennus tai pienempi projekti. Takaamme tasaisen ja vakaan perustuksen, tarvittiin projektissa sitten paalutuksia, ponttauksia tai muuta tuentaa.

Kiinteistön ulkopuoliset putkityöt

Erikoisosaamisemme ulottuu kiinteistön ulkopuolisiin putkitöihin. Huolehdimme viemäri- ja vesijohtojen, salaojien, sadevesiviemärien, sähkökaapelointien asennuksista ja korjauksista ammattitaidolla. Et tarvitse erillistä lvi-liikettä asentamaan ulkopuolisia putkistoja.

Avaimet käteen -palvelu ja kokonaisuuksien suunnittelu

Tarjoamme täyden palvelun paketteja, jotka kattavat kaiken työsuunnittelusta toteutukseen. Projektisi maanrakentamisen työnsuunnittelu ja hallinta on meidän huoleemme, jotta voit esimerkiksi rakennusliikkeenä keskittyä omaan ydinosaamiseesi. Toteutamme projektin pääsääntöisesti omalla kalustolla ja henkilöstöllä.

Pohjatöiden referenssejä

Tuoreista referensseistä mainittakoon Savonlinnan uuden paloaseman pohjatyöt (2022), Savonlinnan Rustan liikerakennuksen pohjatyöt ja As Oy Kipparintornin pohjatyöt (2023), joissa toteutimme maanrakennustyöt ja ulkopuoliset putkityöt kokonaisuutena. Lisäksi olemme toteuttaneet ABC CarWash autopesupaikkojen pohjarakennustöitä Iisalmessa ja Varkaudessa.

Tarjoamme korkealaatuisia palveluita, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeisiin. Ota yhteyttä ja keskustellaan siitä, miten voimme tukea juuri sinun projektiasi!