Skip to main content

Maa- ja vesirakentamista viihtyisän ympäristön puolesta

 Vesihuoltotekniikka Kotilainen toimii infrarakentamisen sektoreista pääasiassa väylärakentamisen ja vesi- ja energiahuollon sektoreilla.

Toteutamme mm. seuraavia projekteja:

  • Tienrakennus ja saneeraustyöt
  • Kunnallisteknisten verkostojen kuten vesi- ja viemärijohtojen saneeraustyöt
  • Parkkipaikkojen ja kiinteistöjen piha-alueiden rakentaminen
  • Sähköjohtojen maakaapelointityöt ja ilmalinjojen purkutyöt
  • Kaukolämpöjohtojen ja aluelämpöjohtojen rakennustöitä
  • Rakennusten pohjarakentamista
  • Roudan sulatus palveluna

Infrarakentamista kokonaispalveluna

Olemme toimineet maarakennuksen alalla yli 40 vuotta, toimintaamme jatkuvasti kehittäen. Monipuolinen ja nykyaikainen kalustomme taipuu niin yksittäiseen ruoppausprojektiin kuin laajojen kunnallistekniikkatöiden tarpeisiin.

Periaatteenamme on toteuttaa projektit mahdollisuuksien mukaan omalla henkilökunnalla, jolloin voimme taata toimituksen laadun ja aikataulujen pitävyyden. Toteutamme omalla kalustolla ja henkilökunnalla sekä maanrakennus- ja asennustyöt, hitsaustyöt että usein myös rakennustekniset työt. Verkostoistamme löytyy tarvittavat yhteistyökumppanit suunnitteluun, vesirakentamiseen ja sähkö- ja automaatiotöihin.

Perusajatuksenamme on, että tilaajan tarvitsee asioida vain meidän kanssamme, ja me pidämme huolen projektin toteutuksen onnistumisesta. Tämä säästää tilaajalta aikaa ja tuo varmuutta työn onnistumisesta.

Infrarakentamisen referenssejä

Kaartilantien vesihuollon ja tien saneeraus

Kaartilantien vesihuollon ja tien saneeraus

Kaartilantien vesihuollon ja tien saneeraus (2022) toteutettiin Savonlinnassa noin viidessä kuukaudessa. Projektissa uusittiin kilometrin mittaisen...
Virtatie-Kaivoniityntien kunnallistekniikan saneeraus

Virtatie-Kaivoniityntien kunnallistekniikan saneeraus

Toteutimme Savonlinnan Vedelle Virtatien ja Kaivoniityntien kunnallistekniikan saneerauksen syksyllä 2019. Työn tarkoituksena oli uusia käyttöiän p...