Infrarakentaminen

Maa- ja vesirakentamista viihtyisän ympäristön puolesta

Maa- ja vesirakentamista on alettu 2000-luvulla kutsua infrarakentamiseksi, vaikka monesti edelleen puhutaan maa- ja vesirakentamisesta. Infra on väyliä ja terminaaleja, vesi- ja energiahuoltoa sekä viihtyisiä, rakennettuja ympäristöjä kuten puistoja. Vesihuoltotekniikka Kotilainen toimii infrarakentamisen sektoreista pääasiassa väylärakentamisen ja vesi- ja energiahuollon sektoreilla.

Toteutamme mm. seuraavia projekteja:

  • Tienrakennus ja saneeraustyöt
  • Kunnallisteknisten verkostojen kuten vesi- ja viemärijohtojen saneeraustyöt
  • Parkkipaikkojen ja kiinteistöjen piha-alueiden rakentaminen
  • Sähköjohtojen maakaapelointityöt ja ilmalinjojen purkutyöt
  • Kaukolämpöjohtojen ja aluelämpöjohtojen rakennustöitä
  • Rakennusten pohjarakentamista
  • Roudan sulatus palveluna

Infrarakentamista kokonaispalveluna

Olemme toimineet maarakennuksen alalla yli 40 vuotta, toimintaamme jatkuvasti kehittäen. Monipuolinen ja nykyaikainen kalustomme taipuu niin yksittäiseen ruoppausprojektiin kuin laajojen kunnallistekniikkatöiden tarpeisiin.

Periaatteenamme on toteuttaa projektit mahdollisuuksien mukaan omalla henkilökunnalla, jolloin voimme taata toimituksen laadun ja aikataulujen pitävyyden. Toteutamme omalla kalustolla ja henkilökunnalla sekä maanrakennus- ja asennustyöt, hitsaustyöt että usein myös rakennustekniset työt. Verkostoistamme löytyy tarvittavat yhteistyökumppanit suunnitteluun, vesirakentamiseen ja sähkö- ja automaatiotöihin.

Perusajatuksenamme on, että tilaajan tarvitsee asioida vain meidän kanssamme, ja me pidämme huolen projektin toteutuksen onnistumisesta. Tämä säästää tilaajalta aikaa ja tuo varmuutta työn onnistumisesta.

Maanrakennus ja kunnallistekniset työt

Olemme erikoistuneet kunnallistekniikkaan eli putkilinjoihin ja teihin. Osaamisemme soveltuu erinomaisesti myös pohjarakentamiseen ja muihin maanrakennusprojekteihin.

Maakaapelointi ja kaukolämmön maanrakennustyöt

Osallistumme sähkö- ja telekaapeleiden maakaapelointiin sekä kaukolämpöverkoston maanrakennus- ja saneeraustöihin.

Roudansulatus palveluna

Roudansulatin toimii hyvin esimerkiksi talvella tapahtuvaan pohjarakentamiseen, tie-, silta- tai kunnallistekniseen rakentamiseen ja esimerkiksi vesijohto- tai kaukolämpövuotojen korjaustöihin.

Referenssejämme

Virtatie-Kaivoniityntien kunnallistekniikan saneeraus (2019)

Saneerasimme Savonlinnan Vedelle Virtatien ja Kaivoniityntien kunnallistekniikkaa. Työn tarkoituksena oli uusia käyttöiän päähän tulleet vesihuoltolinjat.

Virtatie-Kaivoniityntien kunnallistekniikan saneeraus (2019)

Saneerasimme Savonlinnan Vedelle Virtatien ja Kaivoniityntien kunnallistekniikkaa. Työn tarkoituksena oli uusia käyttöiän päähän tulleet vesihuoltolinjat.

Ota meihin yhteyttä

Vesihuoltotekniikka Kotilainen on joustava ja luotettava toimija yli 40 vuoden kokemuksella. Tarjoamme asiakkaillemme vaivatonta ja monipuolista kokonaispalvelua. Ota yhteyttä myyntiimme!

Juha-Pekka Kotilainen

Toimitusjohtaja, hallinto

050 340 4999

Yhteydenottolomake

Voit myös ottaa yhteyttä ja antaa palautetta alla olevalla lomakkeella

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojen käsittelyn tietosuojaselosteen mukaisesti