Kaukolämpötyöt ja maakaapelointi

Kaukolämpö- ja maakaapelointityöt ammattitaidolla

Olemme mukana viime vuosina lisääntyneissä sähkö- ja telekaapelien maakaapelointiprojekteissa, ja toteutamme kaapeloinnin maanrakennustyöt jo useiden kymmenien kaapelikilometrien kokemuksella. Toteutamme myös ilmalinjojen purkutyöt operaattoreille. Normaalissa projektissa toteutamme maanrakennustyöt, tarvittavat vesirakennustyöt ja kaapelien levityksen, kun pääurakoitsija vastaa sähköasennuksista. Voimme tarvittaessa myös toimia pääurakoitsijana.

Rakennamme myös kaukolämpöverkostoja energiayhtiöille Itä-Suomessa. Viime vuosina olemme keskittyneet kaukolämpölinjojen maanrakennustöihin. Lisäksi voimme olla kumppanina rakentamassa esimerkiksi kaukolämmön siirtolinjoja.

Miksi valita Vesihuoltotekniikka Kotilainen?

Olemme rakentaneet kaukolämpöverkostoja Savonlinnassa ja ympäryskunnissa jo 1970-luvun lopulta alkaen. Olemme vuosien varrella tuoneet kaukolämpölinjat mm. Kellarpeltoon, Niemelän peltojen uusille liikekiinteistöille Tokmannille ja K-Raudalle, ja upottaneet putket mm. Kyrönsalmen rautatiesillan alle. Toteutamme vaativatkin maanrakennustyöt ammattitaidolla ja olemme tarvittaessa mukana suunnittelemassa teknisiä ratkaisuja.

Sähkö- ja telejohtojen maakaapelointityöt aloitimme 2010-luvulla. Olemme kaapeloineen mm. Kerimäen taajaman merkittävin osin, keskijännitekaapeleita Vt 14 varrella ja rakentaneet kuitulinjoja mm. Kyrönniemeen ja Pihlajaniemeen.

Olemme vuosien saatossa rakentaneet mm. seuraavia kohteita:

  • Metsäkonttorintien kaukolämpölinjat, Savonlinna, 2019
  • Ruunavuorentien alueen maakaapelointi, Savonlinna, 2019
  • Tuulastajantien maakaapelointi, Savonlinna, 2019
  • Inkilänkadun kaukolämpölinja, Savonlinna, 2019
  • Nojanmaantien maakaapelointi, Savonlinna, 2019
  • Kerimäen taajama Pappilanpelto, Kerimäki, 2018
  • Kerimäen taajama Matinniemi, Kerimäki, 2017
  • Savonlinnan Itäkeskuksen kaukolämpölinjat, 2016

Ota meihin yhteyttä

Vesihuoltotekniikka Kotilainen on joustava ja luotettava toimija yli 40 vuoden kokemuksella. Tarjoamme asiakkaillemme vaivatonta ja monipuolista kokonaispalvelua. Ota rohkeasti yhteyttä!

Sakari Vesa

Työpäällikkö

041 730 7437

Juha-Pekka Kotilainen

Toimitusjohtaja, hallinto

050 340 4999

Yhteydenottolomake

Voit myös ottaa yhteyttä ja antaa palautetta alla olevalla lomakkeella
  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojen käsittelyn tietosuojaselosteen mukaisesti