Kiinteistötyöt

Kiinteistötyöt helposti ja luotettavasti

Palvelemme kiinteistön omistajia Savonlinnassa ja lähiseuduilla pienemmissä ja suuremmissa projekteissa. Perusperiaatteemme on tehdä kiinteistön ulkopuoliset korjaus- ja rakennustyöt helposti ja luotettavasti avaimet käteen -periaatteella. Tarjoamme saman katon alta maanrakennus- ja asennuspalvelut ja tarvittavan työnjohdon, aina tarvittavien kaivulupien hakemisesta ja johtojen selvittämisestä lähtien, asiakkaan tarpeen mukaan.

Käytössämme on erikoiskalustoa kuten viemärikamera, jonka avulla voidaan selvittää nykyisen viemärin kunto tai etsiä putkien sijainti remonttia suunniteltaessa.

Yleisimpiä toteuttamiamme töitä ovat:

  • salaojitus- ja sadevesijärjestelmät sisältäen salaojitukset, sadevesiviemäröinnit ja pinnanmuotoilut
  • kiinteistöjen jätevesijärjestelmät, kuten imeytyskentät, pumppaamot, liitokset kunnallisiin verkostoihin ja pienpuhdistamot
  • kiinteistöjen ulkotyöt, kuten kaivojen korotukset, pihantasaukset, parkkipaikkojen teko tai kiinteistön pohjarakennustyöt.
  • Öljysäiliöiden ja muiden maanalaisten rakenteiden poistot, täytöt ja uusimiset

Kiinteistöjen palveluksessa jo yli 40 vuotta

Olemme toimineet Savonlinnan lähiseudulla yli 40 vuotta ja palvelleet tänä aikana lukuisia kiinteistöasiakkaita.  Toimintamme alkoi 1970-luvulla sakokaivojen purkamisesta ja ohittamisesta, ja nykyään toteutamme erityisesti salaojituksia ja taloyhtiöiden kaivutöitä.

Salaojitus ja sadevesijärjestelmät

Työmme sisältää kaivinkonetyöt, putkien asennustyöt ja vesieristykset tarvikehankintoineen. Käytämme pääsääntöisesti omia kaivinkoneita ja asentajia varmistaaksemme työn laadun.

Maanrakennus ja kunnallistekniset työt

Olemme erikoistuneet kunnallistekniikkaan eli putkilinjoihin ja teihin. Osaamisemme soveltuu erinomaisesti myös pohjarakentamiseen ja muihin maanrakennusprojekteihin.

Jätevesijärjestelmät ja kiinteistöpumppaamot

Hyvä jätevesijärjestelmä on helppohoitoinen, käyttökuluiltaan kohtuullinen ja luotettava. Toteutamme jätevesijärjestelmiä kiinteistön tarpeidensa mukaisesti.

Referenssejämme

Omakotitalon jätevesiviemärin saneeraus (2019)

Saneerasimme omakotitalon jätevesiviemärin Riekonkadulla Savonlinnassa. Työ toteutettiin kaivamalla uusi viemäri talon ja viemärirungon väliin, ja asentamalla viemärirunkoon kaivo. Hoidimme lisäksi tarvittavat hankinnat ja lupa-asiat.

Omakotitalon jätevesiviemärin saneeraus (2019)

Saneerasimme omakotitalon jätevesiviemärin Riekonkadulla Savonlinnassa. Työ toteutettiin kaivamalla uusi viemäri talon ja viemärirungon väliin, ja asentamalla viemärirunkoon kaivo. Hoidimme lisäksi tarvittavat hankinnat ja lupa-asiat.

Ota meihin yhteyttä

Vesihuoltotekniikka Kotilainen on joustava ja luotettava toimija yli 40 vuoden kokemuksella. Tarjoamme asiakkaillemme vaivatonta ja monipuolista kokonaispalvelua. Ota yhteyttä myyntiimme!

Sakari Vesa

Työpäällikkö

041 730 7437

Juha-Pekka Kotilainen

Toimitusjohtaja, hallinto

050 340 4999

Yhteydenottolomake

Voit myös ottaa yhteyttä ja antaa palautetta alla olevalla lomakkeella

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojen käsittelyn tietosuojaselosteen mukaisesti