Vedenkäsittelylaitokset ja pumppaamot

Vesilaitostöitä puhtaamman veden puolesta

Harva yhdyskunta tai teollisuuslaitos voi toimia ilman puhdasta vettä tai jätevesien käsittelyä. Olemme vuosikymmenien aikana rakentaneet kunnille ja teollisuudelle pumppaamoita, jätevedenpuhdistamoita ja vedenottamoita, jotka puhdistavat raakavettä juomakelpoiseksi tai käsittelevät käytettyä jätevettä ennen sen palauttamista luontoon. Lisäksi parannamme ja kehitämme puhdistamoiden ja pumppaamoiden tekniikkaa ja saneeraamme kohteita.

Kiinteistöille, teollisuudelle ja julkiselle sektorille

Vesi- ja viemärilaitoksia ja teollisuutta palvelemme sekä maanalaisten rakenteiden että vesilaitosten sisällä olevan tekniikan ja järjestelmien kanssa. Asennamme ja saneeraamme pumppaamoja ja paineenkorotusasemia, putkistoja, imeytyskenttiä ja altaita. Sisällä laitoksissa asennamme esimerkiksi venttiilejä, uv-säteilijöitä ja korjaamme prosessiputkia. Toteutamme myös uudisrakennusprojekteja kokonaisiin vedenpuhdistamoihin saakka.

Kiinteistönomistajille yleisimmät palvelumme ovat pienpuhdistamojen, pumppaamoiden ja imeytyskenttien rakentaminen, korjaaminen ja parantaminen.

Miksi valita Vesihuoltotekniikka Kotilainen Oy?

Meillä on saman katon alla vankkaa osaamista maanrakennustyöstä, putkistojen asennus- ja hitsaustöistä, erilaisista vesihuollon järjestelmistä kuten ultravioletti-säteilijöistä ja suodatinjärjestelmistä. Voimme tarjota tilaajalle toiveiden mukaisen avaimet käteen -toimituksen siten, että koko projektin läpivienti onnistuu yhden yhteistyötahon kautta.

Saneeraamme jatkuvasti pieniä ja suurempia puhdistamoita ja pumppaamoita. Olemme erityisen vahvoja kohteissa, jossa yhdistetään maanrakennus- ja asennustöitä.

Olemme vuosien saatossa rakentaneet mm. seuraavia kohteita:

  • Kartanohostel AnnaCatharinan pienpuhdistamon saneeraus (2019)
  • Juvan Hotellisuoran pumpaamon saneeraus (2018)
  • Hirvensalmen Rehniön vesilaitoksen laajennus ja ilmastuksen parantaminen (2018)
  • Juvan Murtosen vesilaitoksen laajennus ja prosessin muutos lipeästä kalkkikivialkalointiin (2016)
  • Sulkavan Vilkalahden varavedenottamon ja välipumppaamon saneeraus (2016)
  • Rantasalmen ja Juvan yhteisen vedenottamon Kaukalovuoren rakentaminen (2009)
  • Sulkavan kunnan jätevedenpuhdistamon rakentaminen (2003)

Ota meihin yhteyttä

Vesihuoltotekniikka Kotilainen on joustava ja luotettava toimija yli 40 vuoden kokemuksella. Tarjoamme asiakkaillemme vaivatonta ja monipuolista kokonaispalvelua. Ota rohkeasti yhteyttä!

Sakari Vesa

Työpäällikkö

041 730 7437

Juha-Pekka Kotilainen

Toimitusjohtaja, hallinto

050 340 4999

Yhteydenottolomake

Voit myös ottaa yhteyttä ja antaa palautetta alla olevalla lomakkeella
  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojen käsittelyn tietosuojaselosteen mukaisesti