Vesihuoltolinjat ja -järjestelmät

Luotettava vesihuolto palvelee kaikkia

Usein maanalaisten putkien olemassaolo muistetaan vasta, kun ne eivät toimi niin kuin pitäisi. Putkistot ovat kriittistä infrastruktuuria, joiden toiminta mahdollistaa yhdyskuntien ja tuotantolaitosten häiriöttömän toiminnan. Jos kotitaloudet eivät saa puhdasta juomavettä tai tehtaan palovesipumppaamo ei toimi niin kuin pitäisi, voivat vahingot olla merkittäviä.

Putkistojen omistajan kannattaa valita korjaus- ja rakennustyöhön kokenut ja osaava urakoitsija, jolla on osaamista ja kokemusta putkistojen asennustöistä, ja joka toteuttaa saumattomasti myös tarvittavat maanrakennustyöt.

Vesihuollon järjestelmiä kunnille, teollisuudelle ja kiinteistöille

Asennamme ja saneeraamme vesihuollon linjat ja järjestelmät kuten vesijohdot, jätevesi- ja sadevesiviemärit, paineviemärit ja pumppaamot. Normaali urakkamme on esimerkiksi katusaneeraus, jonka yhteydessä uusitaan vesijohto ja viemäröinnit. Teemme myös teollisuudelle maan alaisten putkien uudisrakennus- ja saneeraustöitä.

Toteutamme putkistot kunnallisille vesilaitoksille, teollisuudelle ja kiinteistöille oli putken materiaali sitten muovi, betoni, valurauta tai ruostumaton teräs. Muovisia paineputkia voidaan asentaa yhteen sähkömuhvihitsauksella, puskuhitsauksella tai mekaanisilla liittimillä. Erityisesti vesilaitoksille toteutamme haponkestävät ja ruostumattomat paineputken osat ja järjestelmien kuten uv-säteilijöiden ja venttiilien asennustyöt pumppaamoissa, jätevedenpuhdistamoissa ja vedenottamoissa.

Toteutamme mm. seuraavia projekteja: 

  • Muovisten paineputkien pusku- ja sähkömuhvihitsaustyöt
  • Putkilinjojen koepainekokeet vedellä ja paineilmalla
  • HST-putkien hitsaustyöt, osien valmistus- ja asennustyöt esimerkiksi vesilaitoksissa
  • Viettoviemärien asennustyöt muovi-, betoni- ja valurautaputkille
  • Verkostojen viemärikuvauspalvelut (Ridgid SeeSnake-kamerakalustolla) ja tarkastukset

Miksi valita Vesihuoltotekniikka Kotilainen?

Meillä on omat puskuhitsauskelkat PEH500 putkeen saakka, modernit tallentavat sähköhitsauskoneet muhvihitsaukseen ja ammattitaitoinen henkilöstö asennustöihin. Valtaosa henkilöstöstämme on käynyt viikon kestävän muoviputkien hitsauskurssin, ja toteutamme muoviputkien hitsaustöitä jatkuvasti. 

Ota meihin yhteyttä

Vesihuoltotekniikka Kotilainen on joustava ja luotettava toimija yli 40 vuoden kokemuksella. Tarjoamme asiakkaillemme vaivatonta ja monipuolista kokonaispalvelua. Ota rohkeasti yhteyttä!

Sakari Vesa

Työpäällikkö

041 730 7437

Juha-Pekka Kotilainen

Toimitusjohtaja, hallinto

050 340 4999

Yhteydenottolomake

Voit myös ottaa yhteyttä ja antaa palautetta alla olevalla lomakkeella

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojen käsittelyn tietosuojaselosteen mukaisesti