Skip to main content

Kunnallistekniikan ja vesihuollon erikoiskohteita

Toteutamme monipuolisia vesihuollon verkostojen ja laitosten rakennustöitä niin julkiselle kuin yksityiselle sektorille. Palvelemme lisäksi kiinteistöasiakkaita kuten talonyhtiöitä ja henkilöasiakkaita Savonlinnan seudulla kiinteistön ulkopuolisissa vesihuollon saneerausprojekteissa. 

Vesihuoltotekniikka Kotilainen Oy

VHT on vuonna 1976 perustettu savonlinnalainen perheyritys. Olemme erikoistuneet kunnallistekniikan urakointiin ja vesihuollon erikoiskohteisiin. Toimialueemme on viime vuosina käsittänyt pääasiassa Savonlinnan lähiseudun kunnat ja Itä-Suomen, mutta toimimme ympäri Suomea projektikohtaisesti.

Toteutamme monipuolisia vesihuollon verkostojen ja laitosten rakennustöitä niin julkiselle kuin yksityiselle sektorille. Palvelemme lisäksi kiinteistöasiakkaita kuten talonyhtiöitä ja henkilöasiakkaita Savonlinnan seudulla kiinteistön ulkopuolisissa vesihuollon saneerausprojekteissa. Vankalla kokemuksellamme pystymme toteuttamaan vaativat projektit suunnittelusta jälkitöihin luotettavasti ja ammattitaidolla.

Uskomme toiminnassamme jatkuvuuteen, osaamiseen ja jatkuvaan kehittämiseen. Viime vuosina henkilöstömme on uusiutunut, kun ammattilaisia on eläköitynyt yli 30 vuoden työuran jälkeen ja uusia on palkattu tilalle. Työllistämme mm. kaivinkoneenkuljettajia, maanrakennustyöntekijöitä ja asentajia. Kesäaikaan työllistämme noin 15 ammattilaista.

Jatkuvasti kehittyvää ja kokonaisvaltaista palvelua

Vesi- ja viemärilaitoksille, kunnille ja infra-alan pääurakoitsijoille tarjoamme monipuolisia vesihuollon ja kunnallistekniikan maanrakennus- ja asennuspalveluita. Pystymme tarjoamaan ammattitaitoista työvoimaa ja konekalustoa sekä toteuttamaan vaativiakin urakkakokonaisuuksia itsenäisesti, myös teollisuusprojekteissa. Toimintatapaamme kuuluu vahva panostus vesihuollon verkostojen asennustoimintaan avaimet käteen -periaatteella. Pystymme myös nopealla aikataululla toteuttamaan liitostöissä tarvittavien yhteiden ja kaivojen valmistusta. Lisäksi palvelemme sähkö- ja kaukolämpötoimijoita rakentamalla kaukolämpöverkkoja, tekemällä maakaapelointitöitä ja purkamalla ilmalinjoja.

Kiinteistöasiakkaille kuten asunto-osakeyhtiöille ja yksityisille talouksille Savonlinnan alueella toteutamme kiinteistön ulkopuoliset vesihuoltoon liittyvät kohteet kuten sadevesi- ja jätevedenpumppaamot, salaojituksen tarkastukset ja rakentamiset, ulkopuolisten viemärien ja vesijohtojen rakentamisen ja muut maanrakennustyöt.

Toteutamme työt joko aikaveloitus- tai urakkaperusteisesti. Vahvuutemme on avaimet käteen -toimituksessa, jossa sovitaan työn laajuus ja toteutamme kohteen tarvittavien viranomaislupien hausta viimeistelytöihin saakka.